jueves, 4 de septiembre de 2008

Sorteig i Festa

Aquest divendres dia 5 a les 21 hores en el Bar Es Cassino de Ca´s Concos, coincidint amb la reunió de la junta directiva, farem els sortejos dels viatges pels partits de Lliga que el Barça jugui el mes d´octubre en el Camp Nou. F.C.BARCELONA- AT.MADRID (6ª jornada) i F.C.BARCELONA-ALMERIA (8ª jornada), així com el de Champions F.C.BARCELONA- SPORTING LISBOA (16 de setembre).


DIUMENGE DIA 7: ESPORT I FESTA A CA´S CONCOS

L´àrea concarrina de la nostra penya baix la direcció del vice-president Guillem Monserrat ha preparat la primera edició de la Diada Interpenyes Festes de Sant Nicolau. El diumenge dia 7 a les 18 hores el Camp Es Cavaller de Ca´s Concos serà l´escenari, d´un triangular que disputarem juntament amb les penyes del R. Mallorca (Cercle Recreatiu) i R. Madrid. Hi sou tots convidats.
Per altra part volem agrair a les penyes San Mamés, Colchonera i Cercle Recreatiu l´exquisit ambient de cordialitat i esportivitat que es va viure en la darrera edició de l´Interpenyes Sant Agustí, així com donam les gràcies a l´Area d´Esports i al regidor Felipe Martín per la seva col.laboració.
Vos esperam a tots diumenge a Ca´s Concos, a animar al nostre equip.

Tots junts fem barcelonisme, Visca el Barça !!! Sempre !!
La Junta Directiva

No hay comentarios: